Nieuws

Brooddoosactie:

Maak deel uit van onze brooddoosactie en help om een verschil te maken in het leven van kinderen. Via oproepen bij parochies,  kunnen wij extra drankjes, snacks en fruit aankopen voor school gaande kinderen. Door deel te nemen aan deze actie steunen wij ons initiatief om gezonde voeding te bevorderen en kinderen te voorzien van de benodigde middelen voor een gezonde start op school. De bijdragen van ons helpt om brooddozen te vullen met voedzame maaltijden, zodat elk kind de kans krijgt om gezond en gelukkig  op te groeien. Doe mee aan onze brooddoosactie en laat samen het verschil maken voor de toekomstige generaties!

Keurslager Van Hoof en BBQ-specialistkoken in 2023 voor het goede doel:

Keurslager Van Hoof en barbecuespecialist Guy Weyts hebben voor de 3 keer hun passie voor vlees en koken gecombineerd met liefde voor het goede doel. Voor de derde editie voor de paasactie hebben ze heerlijke stoofpotjes bereid van lamsvlees ten voordele van Actie Min en Kemp vzw. Met 372 gezinnen in onze voedselbedeling is dat een welgekomen geschenk, zegt Wally Antonsson van Actie Min.

Sociale woning:

Sta jij op de wachtlijst voor een sociale woning? Dan moet jij u inschrijving bevestigen! Alle bestaande wachtlijsten verdwijnen en er komt 1 nieuwe wachtlijst: het Centraal Inschrijvingsregister of CIR.

! Het is heel belangrijk om je inschrijving te bevestigen. Anders wordt je geschrapt van de wachtlijst!