Onze activiteiten

Actie MIN organiseert samen met haar partners activiteiten voor onze doelgroep:

Eindejaarsactie dankzij Rozenberg en Lions Club.
Elk jaar organiseert De Rozenbergschool een Sinterklaas/Eindejaarsactie met de leerlingen van 1
ste en 2de graad. De jongeren gaan fondsen werven door allerlei acties te organiseren. De opbrengst is deels voor Ons Huis, Lichtpunt en Actie Min.
In 2019 kregen 195 kinderen een cadeaubon van Dreamland.

Familiedag : Een tweejaarlijks evenement waar iedereen uit de doelgroep wordt uitgenodigd. We zorgen voor een warme maaltijd en kinderen kunnen zich uitleven met allerlei spelletjes. Een fijn samenzijn om elkaar beter te leren kennen.

Dag van de opvoeding samen met het ‘Huis van het kind’. Onze ouders met jonge kinderen krijgen gratis toegang tot het Zilvermeer, waar allerlei leuke evenementen worden georganiseerd. Wij zorgen dat onze leden een drankje en ijsje kunnen consumeren.

Lions gezinsdag : Welzijnsschakels uit de regio werden uitgenodigd om zich een ganse namiddag uit te leven met allerlei volkspelen.

Leo’s Club : onze doelgroep kreeg twee jaar geleden de kans om de Olmse Zoo te bezoeken. Een maaltijd en drankje was inclusief. Een fijne namiddag voor jong en oud, waar iedereen in volle teugen van genoten heeft.

In 2019 konden we met een ganse bus naar Bellewaerde. Iedereen kreeg voldoende drankbonnetjes en een maaltijd aangeboden. Voor onze kinderen een superdag!